Okulumuz Hakkında

CİHANGÖREN MERAM İLKOKULU
Görüşlü Mah. Cihangören Sok. Erciş/VAN
4323516067
0
https://changorenmeram.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; yaratıcı, dünyaya uyumlu, sorunlara çözüm getiren, girişken, yurtsever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven bireylerinin yetiştirildiği bir eğitim yuvası sağlamak.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

BAŞARILAR

Öğretmen :3
Öğrenci :43
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08.30-14.10

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Soba

Servis Bilgisi

Öğretmen servisiyle ulaşım sağlanmaktadır.

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İlçe merkezine 12 km, İl merkezine 110 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz köyün dışındadır. Çevresinde sadece 5-6 ev bulunmaktadır. Okul ile köy arasında ana yol vardır. Okul tepede kaldığı için ana yol tehlike arz etmemektedir. Yani okulumuz köye ne çok uzak ne de çok yakındır. Çocuklar yürüyerek gidip gelmektedir. Bahçe de bulunan sıra sıra 10-15 ağaç dışında her yer boş arazidir. Ana yol üzerinde ve girişte bir köy olduğundan sıkıntılı durumlarda araç bulma konusunda çok zorluk yaşanmaz.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları